Paykwik Satin Al


Paykwik Satın Al


Paykwik adı altında Türkiye’nin ileri gelen oyun kartı sistemlerini sunan bilişim sektörünün güvencesiyle ülkemizde yürütülen bir sistemdir. Sanal alem (internet) ortamında yapacagınız alış veriş için nakit para yerine gecmektedir.
İnsanlar ön ödeme yaparak güvenilir alışveriş yapma olanagı saglayan en güvenilir ve hızlısı Paykwik karttır. Paykwik önödemeli elektronik kart sistemi, işleyiş olarak telefon hatlarına yüklene liralara benzer. Dilediginiz miktarda yükleme yapar ve konuşursunuz daha sonra liranız bitince tekrar yükletir ve tekrardan konusursunuz. Paykwik sistemide belirlediginiz miktarlarda ödeme yaparak sanal paralar alır ve bu paralar Paykwik gecen sitelerde kullanabilirsiniz. İngiltere tabanlı kurulan ve Avrupa olmak üzere dünyanın her noktasında insanların güvenli bir şekilde alışveriş imkanı sunan Paykwik kart ön ödeme sistem kartınızın gecerlı oldugu her yerde ödeme sürecinde hicbir sekılde kart numaranzın yada kişisel kimlik bilgilerinizi girmenize gerek kalmadan sizlere hizmet vermektedir ayrıca Paykwik kartların herhangi bir süresi yoktur dilediginiz zaman kullanım yapabilir yada 3 ay sonra harcıyabilirsiniz içindeki miktarı. Diger bir avantaj olarak bazı e-ticaret siteleri yada oyun parası alma siteleri Paykwik sahiplerine yüzde 30’a varan bonuslar sunmaktadır. Online alışveriş için güven oluşturması açısından sizlere sunulan pin kodları 14 haneden oluşmaktadır ve bu kodlara kullancılar bircok satış sitesinden kolayca ve güvenli bir şekilde ulaşabilmektedir.
Dünyada cep telefonu için kontör satılan bütün noktalardan temin edebileceginiz bir hizmeti sunan ve kendi alanında en uygun, en ucuz Pakywik‘tir. Sizleri Paykwik dünyasına katılarak internet ortamında yüzde 10 bonusunuzu alabilirsiniz.

Birbirine baglı en büyük iletişim platformu olan sanal alem ile insanlar saniyeler içinde hem sohbet edebilmekte hem de karşılıklı oyunlar oynayabilmektedir. Örnek olarak dünyanın en yaygın kullanılan iletişim programlarından biri olan skype adlı program dünyanın bir ucundan diger ucunu görüntüşü ya da normal arama yapmanızı olanak saglar. Bu hizmeti için elbette belli bir miktar ücreti de sizlerden talep etmekdedir.. Bu durum ile de güvenli olarak yapmanız gerek para transferi sorunu ile karşılaşırız. Sizlere para transfer konusunda güvenli olarak sağlayacak Paykwik, Nef güvencesiyle ülkemize getirdik ve bu yazıda sizlere bu konu hakkında bilgi verilecektir.
İngiltere merkezli olan ve dünyanın tüm yerlerinde günden güne yaygınlaşmaya başlamıştır Paykwik. Hemen hemen herkesin başına gelen dolandırıcılık olayları, kart bilgilerinin calınmasından dolayı bircok kişi büyük meblağlar kaybediyor. Bizler bu olayları önlemek ve siz degerli müşterilerimizi zor durumlara düşürmemek için ön ödemesini istediginiz limitler dogrultusunda yapabileceginiz Paykwik kart hizmetleri sizlere sunmaktayız. Ön ödemesi yapılmış olan sanal cüzdan kartınız ile binlerce siteden alışveriş yaparak hicbir kredi kartı yada kişisel bilgilerinizi istemeden sadece sizlere yollana “pin” kodları aracılığı ile güvenli alışveriş imkanı gercekleştirebilirsiniz.
Siz degerli müşterilerimiz almış oldugunuz limitlere göre ekstra hediye bonuslar da veren ve sektöründe en güvenli en kaliteli ve en ucuz Paykwik kart bayiisiyiz. Sizlerde hic bir riske girmeden güvenli bir alışveriş yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Paykwik kart almak!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Paykwik